Maler på Frederiksberg

​Er du i behov for kompetent og pålidelig malerservice på Frederiksberg, så er Malerfirmaet Rasmussen & søn altid et trygt valg. Malerfirmaet Rasmussen & søn er en kundeorienteret forretning, som har mange års erfaring inden for malerbranchen. Vores kundekreds dækker meget bredt, og udover Frederiksberg betjener vi også kunder i områder såsom Rødovre, Valby, Gentofte og Vanløse.

Alt vores arbejde udføres til tiden samtidig med, at vi aldrig går på kompromis med den håndværksmæssige standard. Derudover er vores priser altid rimelige samtidig med, at vi arbejder med en gennemsigtig og gennemskuelig prispolitik, hvor kunden altid har fuld kontrol med, hvad et givent malerprojekt kommer til at koste.

Særlige kompetenceområder

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en erfaren forretning, som kan udføre malerarbejde på Frederiksberg inden for en lang række områder. Således kan du hos Malerfirmaet Rasmussen & søn blandt andet få hjælp til udførelsen af følgende maleropgaver:

  • Epoxy-arbejde
  • Forsikringsskader
  • Flyttelejligheder
  • Træbeskyttelse
  • Fuldspartling
  • Reparation og vedligeholdsarbejde
  • Malerarbejde ved til-, om- og nybygning
  • Facaderenovering

I forbindelse med facaderenovering og lignende større opgaver, så kan Malerfirmaet Rasmussen & søn derudover være behjælpelig med rekvirering af konsulentbistand såvel som tilstandsrapport.

Fast malerservice

Udover de ovennævnte maleropgaver så kan Malerfirmaet Rasmussen & søn også være behjælpelig med fast malerservice. Denne ordning fungerer ved, at kunden tilmelder sin ejendom, og at Malerfirmaet Rasmussen & søn derefter garanterer, at vi med fem dages varsel kan komme ud og påbegynde malerarbejdet. Denne ordning er en fordel, når man ønsker et malerprojekt færdiggjort hurtigt og effektivt til en rimelig pris, og uden at der bliver gået på kompromis med kvaliteten.

Ønsker du mere information omkring Malerfirmaet Rasmussen & søn og vores malerservice på Frederiksberg, så er du velkommen til at kontakte os på telefon 60 69 69 69 eller via e-mail info@rogs.dk​.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud i dag! Tilbud sendes inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på tilfredse kunder!

​Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra nogle af vores kunder.

​​★★★★★​​

Professionelle og meget imødekommende

​"Kenny møder altid op med et smil og en ro som gør byggeprojektet til en fornøjelse.

Jeg er selv selvstændig, og derfor er det meget vigtigt for mig at de folk jeg sender ud til mine kunder er præsentabel og laver et pænt stykke arbejde, og der ved jeg at jeg altid kan regne med Rasmussen og søn."

Tømrermester Jullious Kopp

Trustpilot

​​★★★★★​​

​Til at stole på!

"I forbindelse med renovering af lejlighed, benyttede jeg Rasmussen og søn.

De leverede et super flot stykke arbejde og overholdt alle vores aftaler med pris, tidsplan mv.

Kan på det varmeste anbefale Rasmussen og søn til andre, som er på jagt efter en god maler!"

Rune Andersen​

Trustpilot

​​★★★★★​​

Fremragende arbejde og god service​

"​Vi fik fjernet tapet, spartlet og malet vægge samt malet lofter og træværk i vores nye lejlighed.

Allerede ved første besøg i forbindelse med udarbejdelse af tilbud fik vi venlig og professionel rådgivning af Kenny. Der blev hurtigt aftalt en tidshorisont for arbejdet.

Kenny og hans kolleger overholdte alle aftaler og var utrolig fleksible i forhold til at vi havde andre håndværkere rendende i samme periode.

Vi kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Rasmussen & Søn."

Kim Hansen

Trustpilot

Følg os på Facebook

​Kontakt os

​Rasmussen & Søn 

CVR: ​25600959


tlf-white_1276 60 69 69 69

mail_1273 info@rogs.dk