Maler på Østerbro

​Er du på udkig efter et godt tilbud på malerservice på Østerbro, så er Malerfirmaet Rasmussen & søn altid et fornuftigt og solidt valg. Malerfirmaet Rasmussen & søn er en erfaren og servicemindet malerforretning, som kan udføre alt slags malerarbejde for erhvervskunder såvel som private husstande. Vores kundekreds spænder meget bredt i København og omegn og udover Østerbro, så dækker vi også områder såsom Gentofte, Rødovre, Valby og Vanløse.

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en særdeles pålidelig og kvalitetsbevidst malerforretning, som lægger stor vægt på, at vores kunder på Østerbro er så godt tilfredse med vores arbejde som muligt. Dette gælder både med hensyn til kvaliteten af det udførte arbejde, og at arbejdet er færdigt til aftalt tid og uden forsinkelser. Derudover har vi hos Malerfirmaet Rasmussen & søn en fornuftig og gennemsigtig prispolitik, som sikrer, at vores kunder altid har hånd i hanke med, hvad malerarbejdet kommer til at koste.

Ekspertiser

Malerfirmaet Rasmussen & søn er en kompetent malerforretning, som kan hjælpe med alle områder inden for malerarbejde på Østerbro. Blandt nogle af de områder, som vi er særligt dygtige og erfarne inden for, kan her nævnes:

  • Malerarbejde ved ny-, om- og tilbygning
  • Fuldspartling
  • Træbeskyttelse
  • Epoxy-arbejde
  • Forsikringsskader
  • Renovering af facader
  • Flyttelejligheder
  • Opsætning af glasvæv, filt og tapet
  • Forsikringsskader

Udover disse ´hårde´ opgaver, så kan du hos Malerfirmaet Rasmussen & søn også få hjælp til flere af de mere ´bløde´ opgaver inden for malerarbejde. Således kan du få konsulentbistand til valg af den rigtige maling til dine rum, ligesom at du i forbindelse med facaderenovering kan få hjælp til fremskaffelse af en tilstandsrapport.

Information og et uforpligtende tilbud

Ønsker du at få mere at vide omkring vores arbejde på Østerbro, så er du meget velkommen til at tage kontakt. Malerfirmaet Rasmussen & søn har kontor på Bratskovvej i Vanløse og kan derudover kontaktes på telefon 60 69 69 69 eller via e-mail info@rogs.dk​.

Få et uforpligtende tilbud

Udfyld formularen og få et uforpligtende tilbud i dag! Tilbud sendes inden for 24 timer.

 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt

Vi samler på tilfredse kunder!

​Her kan du læse et udpluk af udtalelser fra nogle af vores kunder.

​​★★★★★​​

Professionelle og meget imødekommende

​"Kenny møder altid op med et smil og en ro som gør byggeprojektet til en fornøjelse.

Jeg er selv selvstændig, og derfor er det meget vigtigt for mig at de folk jeg sender ud til mine kunder er præsentabel og laver et pænt stykke arbejde, og der ved jeg at jeg altid kan regne med Rasmussen og søn."

Tømrermester Jullious Kopp

Trustpilot

​​★★★★★​​

​Til at stole på!

"I forbindelse med renovering af lejlighed, benyttede jeg Rasmussen og søn.

De leverede et super flot stykke arbejde og overholdt alle vores aftaler med pris, tidsplan mv.

Kan på det varmeste anbefale Rasmussen og søn til andre, som er på jagt efter en god maler!"

Rune Andersen​

Trustpilot

​​★★★★★​​

Fremragende arbejde og god service​

"​Vi fik fjernet tapet, spartlet og malet vægge samt malet lofter og træværk i vores nye lejlighed.

Allerede ved første besøg i forbindelse med udarbejdelse af tilbud fik vi venlig og professionel rådgivning af Kenny. Der blev hurtigt aftalt en tidshorisont for arbejdet.

Kenny og hans kolleger overholdte alle aftaler og var utrolig fleksible i forhold til at vi havde andre håndværkere rendende i samme periode.

Vi kan på det varmeste anbefale Malerfirmaet Rasmussen & Søn."

Kim Hansen

Trustpilot

Følg os på Facebook

​Kontakt os

​Rasmussen & Søn 

CVR: ​25600959


tlf-white_1276 60 69 69 69

mail_1273 info@rogs.dk